• Karneval 2019

          • Do galérie Karneval 2019 boli pridané fotografie.

            Fašiangové obdobie sa tradične nesie v znamení plesov a karnevalov. Tak tomu bolo  aj v našej materskej škole. Trieda sa rozjasnila farebnými girlandami a balónmi, ožili veselými piesňami a naplnili sa prekrásnymi maskami. Od rána ste tu mohli stretnúť princeznú , policajta, Spidermana , motýlika, šaša   a ďalšie fantazijné postavičky. . Tancovalo a bavilo sa celé osadenstvo. 

            Touto cestou sa chcem poďakovať mamičkám, ktoré pripravili pre detičky pohostenie, pani učiteľkám za program, p.Homolovi za video záznam, p. Petíkovej za fotografie

          • Mikuláš 2018

          • Všetci sme sa už tešili, či akj tento rok, ku nám Mikuláško príde. A prišiel, veď v našej MŠ sú dobré detičky, dobré pani učiteľky, dobré tety kuchárky a dobré tety upratovačky. Preto nás  5. decembra našiel. Prišiel  aj s ANJELIKOM a samozrejme aj s ČERTOM, ktorý odišiel od nás s prázdnym vrecom.Veď koho by aj vzal, keď máme len dobré deti, ktoré dostali od MIKULÁŠA balíčky.

            ĎAKUJEME
            Touto cestou  sa chcem poďakovať za spoluprácu pri balení balíčkov pre sv. Mikuláša pani zástupkyni pre  MŠ  Ingrid Behulovej, pani Vrábelovej, pani Boudišovej, pani Polákovej, pani Šimonovej, slečne Barátovej a pánovi Ešekovi za pomoc pri mikulášskom nákupe a za mikulášske vrecká.
            Balíčky boli financované z príspevku ZRPŠ.
            SPONZORI: Vďaka patrí pánovi starostovi za sladkosti, ktorými prispel do balíčkov, pani Vachovej  z Tety drogérie za Čierneho Petra, Lekáreň na Námestí a Lekáreň Dr. Max za vzorky Vibolitu, COOP Jednote Nové Zámky za kinder čokoládky,  pani  Marenčákovej za krémeš pre pani učiteľky a mikulášsku družinu. Pani učiteľkám ďakujeme za prípravu mikulášskeho programu a mikulášskej oslavy. Ďakujeme aj mamičkám, babičkám za napečené dobroty, pani Petíkovej za fotografovanie a pánovi Homolovi za video záznam.

          • Brigáda

          • Milé mamičky a oteckovia, prosíme Vás o pomoc

            vo forme brigády

            pri posledných úpravách rekonštruovaných priestorov materskej školy na Školskej ulici – žltá budova.

            Bližšie informácie poskytneme osobne.

            Ďakujeme.

            deti.jpg

          • Pracovná ponuka

          • Voľné pracovné miesta na pozíciu:

            Pedagogický asistent/ asistentka (2 pracovné miesta)

            Školský špeciálny pedagóg (1 pracovné miesto)

            Sociálny pedagóg (1 pracovné miesto)

          • Karneval 2018

          • Do galérie Karneval 2018 boli pridané fotografie.

            K fašiangovému obdobiu neodmysliteľne patrí  karneval. A ten nemohol chýbať ani v materskej škole. Škôlka sa 13.02.2018 premenila na rozprávkovú krajinu, v ktorej sa stretli princezné, víly, rytieri, rôzne zvieratká... V karnevalových maskách prišli aj niektoré pani učiteľky.  V škôlke vládla príjemná a veselá nálada, deti sa zabávali, spievali, tancovali. Príjemnú atmosféru v obidvoch budovách MŠ dotvárala pestrofarebná výzdoba.

          • Karneval

          • Naznámosť sa dáva, mimoriadna správa! Naše deti v škôlke budú mať karneval. :)

          • Úcta k starším 2017

          • Do galérie Úcta k starším 2017 boli pridané fotografie.

            Jeseň je naozaj krásna. A v jednom zo svojich mesiacov, ktorý sme nedávno začali, nám pripomína jednu z najvzácnejších cností, ktorá môže byť zrodená v duši človeka- JE ŇOU ÚCTA K STARŠÍM, a preto si naši predškoláci pripravili pre starkých vystúpenie, za čo boli odmenení sladkou odmenou :)

             

          • Sv.Mikuláš

          • Do galérie Sv.Mikuláš boli pridané fotografie.

            Dňa6.12. nás navštívil sv.Mikuláš. Najskôr však trochu vystrašil čertisko s rohami, no našťastie prišiel aj anjelik a dal to všetko do poriadku. Deti sa na tento deň veľmi tešili. Naučili sa pekné piesne i básne.Za pekné privítanie, piesne, básne, veršíky a tančeky odmenil deti balíčkami plnými sladkostí.Pred odchodom zaželal Mikuláš deťom všetko najlepšie a ony mu na oplátku sľúbili, že budú celý rok dobré, budú poslúchať svojich rodičov a pani učiteľky, len aby sa k nim o rok opäť vrátil.